Art by Haaber

art by haaber
kamilla art by haaber

Art by Haaber

kamilla art by haaber

Kamilla Haaber Borhcers

Bag de smukke malerier står Kamilla Haaber Borchers. Kamilla er oprindeligt uddannet beklædningsdesigner fra Direktrice Skolen i 2000.

Gennem både sin uddannelse, såvel som privat har Kamilla en stor kærlighed for tekstil og design. 

Hun har altid beskæftiget sig med kreativt arbejde i forskellige former. Hun underviser til dagligt i billedkunst og design. Inspirationen til billederne kommer netop fra Kamillas dagligdag – grafiske linjer, industrielle bygninger og byen. 

Samarbejde med Cicero by Blichfeldt

Igennem sin kærlighed til tekstiler og design, har Kamilla Haaber fundet stor inspiration i sit samarbejde med Lisbeth Blichfeldt. Kamilla maler på hør fra Ciceros kollektion af lækre vævede luksus metervarer.  Høren er 100% upcycling af rester fra textilindustrien. Kamilla arbejder med sin maleteknik med stor respekt for det levende materiale det smukke hør er. Billederne bliver trykt i 25 eksemplarer og er alle nummererede. 

Malingen er nøje udvalgt. Den er uden tungmetaller og tilsætningsstoffer. Dette går godt i tråd med Lisbeths tanker og holdninger til bæredygtighed, og i helhed med den produktion hun arbejder med.

kamilla art by haaber
art by haaber

Malerierne

Hørens naturlige strukturer og farve, giver ikke kun en smuk og levende baggrund til Kamillas grafiske malerier, men tilføjer også en lethed. Kamillas mål er at skabe et smukt samspil mellem de nøje udvalgte akrylfarver og tekstilets struktur. 

Det gør hun gennem en særlig spartelteknik, som netop giver tekstilet lov til at blive en vigtig medspiller i selve maleriets udtryk. Spartleteknikken giver et lettere udtryk, da malingen fordeles på en helt anden måde, end ved brug af pensler.

art by haaber
art by haaber